Tegninger fra arkivet

Nogen besøgende har haft svært ved at finde frem til mine tegninger (menu, tegninger) – så her kommer udpluk fra de gamle i arkivet : )www_hundwww_tagtegning2www_tagtegning1www_ørne2www_ørne3www_Livscyklus_4www_Livscyklus_1www_julekort2006www_Grafik_tangtegning1_brunwww_Grafik_tangtegning2_brunwww_Grafik_huskader_sort+okkerwww_Grafik_tangmfluer_sort+gulwww_goethe2www_goethe1www_Croquis_3www_Croquis_1www_Chabana_kaffe_4www_Chabana_kaffe_2www_budapest2www_budapest1www_botaniskhave02www_botaniskhave01www_Angels_1www_Angels_5www_Angels_3www_Angels_2www_Camellia_sinensis_1www_Camellia_sinensis_2www_Camellia_sinensis_2_korrwww_Camellia_sinensis_4_NY

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s