NY BOG “Gendarmstien – 84 km vandring langs den dansk-tyske grænse”

20200530_102512

I dag er den officielle udgivelse af min vandrebog på Forlaget Hovedland, “Gendarmstien – 84 km vandring langs den dansk-tyske grænse” ☺. Jeg gik stien i påsken sidste år og i februar i år, tog fotos undervejs, skrev om historien i grænselandet, om seværdighederne, og om egne oplevelser. Senere layoutede jeg, tegnede detaljerede vandrekort, og indsatte adresser til seværdigheder, overnatninger i B&Bs, shelters, campingpladser. Og så gik det pludselig stærkt. Bogen kan fra nu af købes direkte hos Forlaget (se link forneden), på saxo.dk, eller bestilles i en fysisk boghandel. Pris 189 kr.

20200530_10264720200530_10272520200530_102603

I pressemeddelelsen skrives der:

“En fint bånd slynger sig langs med et broget tæppe af blåt og grønt. Ind imellem er der navne, på land og på vand. Dette er Gendarmstien – en 84 km lang vandretur, en af de første vandreruter godkendt af det Europæiske Råd. En sti, der egentligt forsvandt i 1958, efter grænse-gendarmerne, der holdt øje med den tyske side, blev afløst af mere tidsvarende bevogtning. Men som blev genopdaget i 1980’erne og udbygget til vandresti.

Man går på strækningen mellem Als og Padborg og kommer bl.a. ind i Sønderborg. Forfatteren er gået turen, og har undervejs skrevet om oplevelserne, om grænselandet og dets historie, om kunst og kultur.

Ulla Conrads guide til Gendarmstien er fuld af praktiske råd, om forberedelserne, om overnatning og forplejning under vejs. Samtidig er bogen let spirituel, hvert kapitel har et lille ”pilgrims”digt.

Ulla Conrad, f. 1973, er grafisk designer, illustrator, lyriker. Ulla Conrad er hjemmefødt syd for grænsen, dansk mor og tysk far, bor i dag på Sjælland.

144 sider, gennemillustreret med detailkort, kr. 189,95, udkommer 30 maj

Vh Steen Piper”

TAK til Steen og Forlaget Hovedland!

http://hovedland.dk/bog/gendarmstien.htm

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s