Ny bog “Nordkyststien”

Fredag den 18. marts kom det så med posten, resultatet af fem måneders arbejde: Min bog “Nordkyststien. Den Danske Riviera mellem Helsingør og Hundested”, min tredje vandreberetning og vandreguide. Den udkommer officielt på Forlaget Hovedland den 5. april 2022. Flere billeder følger.

Today the result of five months of work came in the mail: My book “The North Coast Path. The Danish Riviera between Elsinore and Hundested”, my third hiking story and guide! It will be officially be published by Forlaget Hovedland at the beginning of next week. More pictures to follow.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s